Termeni şi Condiţii

Acest acord a fost modificat ultima dată la 23 septembrie 2021.

Cumpărarea produselor prin acest site implică acceptarea unor termeni şi condiţii. Vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

Acest site este proprietatea companiei TALLY TRADING SRL cu sediul în Luduş, str. Recoltei nr. 28, judeţul Mureş, telefon: 0722 359 102, înregistrată la Registrul Comerţului Mureş cu nr. J26/1928/2007, având codul fiscal RO 22652919, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail info@binis.ro.

Prin utilizarea site-ului şi/sau al oricărui alt serviciu oferit în site, se consideră că aţi citit, înteles şi acceptat integral termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului. Administratorul site-ului va depune toate diligenţele în vederea menţinerii corectitudinii informaţiilor expuse pe site. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informaţii, societatea precizează că imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau preţul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spaţiu şi coerenţa structurii informaţiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă societatea face eforturi de a prezenta informaţiile cele mai relevante.

Numai consultarea website-ului este permisă. Nu este autorizată stocarea oricăror informaţii de pe website pe hard disk. Este interzisă utilizarea secţiunilor de administrare, modificarea în orice mod şi cu orice mijloace a conţinutului sau formei website-ului. Nu se pot şterge sau schimba niciun fel de informaţii care fac parte din website şi în acelaşi timp nu se pot adăuga alte informaţii sau fişiere. Nu sunt permise scripturile sau programele care accesează un număr semnificativ de pagini de pe acest website într-o perioadă scurtă de timp. Dacă identificaţi o eroare sau o violare a securităţii, vă rugăm să ne scrieti pe adresa de e-mail info@binis.ro.

În cuprinsul acestui SITE următorii termeni vor însemna:

CUMPĂRĂTOR – persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o comandă.
VÂNZĂTOR – societatea comercială TALLY TRADING SRL cu sediul în Luduş, str. Recoltei nr. 28, judeţul Mureş, telefon: 0722 359 102, înregistrată la Registrul Comerţului Mureş cu nr. J26/1928/2007, având codul fiscal RO 22652919.
PRODUSE ŞI SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate în comandă, care urmează a fi furnizate, respectiv prestate de către VÂNZĂTOR CUMPĂRĂTORULUI.
COMANDĂ – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri şi Servicii şi să facă plata acestora.
Comanda minimă acceptată pe site-ul nostru binis.ro este de 200 de lei.
CONTRACT – o comandă validă, confirmată de către Vânzător.
SPECIFICAŢII – toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor, aşa cum sunt precizate în Comandă.

TALLY TRADING SRL îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare. Informatiile furnizate către TALLY TRADING SRL sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor în vigoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod.

CUM CUMPĂR?

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile pe site.
Vânzătorul va informa Cumpărătorul, prin mesaje distincte, înregistrarea (preluarea) comenzii şi procesarea ei. Înregistrarea unei comenzi online de către Vânzător, discuţiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare şi confirmare fermă a comenzii şi, în consecinţă, NU semnifică încheierea contractului la distanţă.

Contractul la distanţă se consideră ÎNCHEIAT atunci când vânzătorul confirmă explicit o comandă, şi acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii.

Comanda se consideră validă numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilităţii stocului, a preţului precum şi a caracteristicilor produselor, respectiv a serviciilor solicitate de Cumpărător.

Termenele şi conditii generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de către Vânzător (sau producător), precum şi documentele fiscale şi de însoţire ale mărfii.

Obiectul Contractului – îl constituie vânzarea PRODUSELOR, respectiv prestarea SERVICIILOR, în conformitate cu disponibilitatea stocului la vânzător sau direct la Producător, preţul şi caracteristicile menţionate în confirmarea transmisă de Vânzător pentru validarea comenzii prin care Cumpărătorul şi-a exprimat intenţia de achiziţie.

Comanda Clientului – clientul se înregistrează în SITE pe baza unei adrese de e-mail şi a unei parole unice, selectează produsele, apoi apasă butonul “Adauga în Cos”. Prin apăsarea butonului “Coş”, clientul are posibilitatatea să parcurgă lista produselor, să modifice cantităţile şi să confirme intentia de cumpărare prin accesarea butonului “Finalizare” sau “Continuă cu finalizare comenzii”.
Înainte de finalizarea comenzii cumpărătorul îşi completează adresa de facturare şi de livrare (dacă aceasta diferă de cea de facturare) cu toate datele solicitate şi necesare pentru finalizarea comenzii, alege modalitatea livrării, alege modalitatea de plată, apoi îşi exprimă acordul cu Termenii şi Condiţiile şi cu Politica de confidenţialitate a magazinului nostru online apăsând butonul “Plasează comanda”. Ulterior finalizării comenzii, clientul va primi un mesaj pe email de validare a primirii comenzii.

PREŢUL CONTRACTULUI

Preţul Contractului îl constituie preţul vânzării Produselor, respectiv prestării Serviciilor, cuprins în comanda validată prin confirmarea de către Vânzător.
Cu toate acestea, SOCIETATEA atenţionează asupra faptului că există cazuri când, ca urmare a unor disfuncţionalităţi ale SITE-ului sau erori, preţul afişat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, Vânzătorul va informa Cumpărătorul asupra preţului corect, menţionându-l în cuprinsul confirmării comenzii.
Preţul include TVA.

MODALITĂŢI DE PLATĂ

Preţul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre următoarele modalităţi, în funcţie de opţiunea clientului:

  • Plata Numerar la livrare – se face în lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării comenzii. În cazul livrării produselor de către curier, plata se va face către comisionarul care efectueaza livrarea. Modalitatea de plată cu numerar la livrare nu este disponibilă pentru comenzi online a căror valoare cu TVA este mai mare de 5000 Lei pentru persoane juridice.
  • Plata prin Transfer bancar (Ordin de plată) – Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii în contul societăţii noastre.
  • Plata cu cardul – Magazinul online foloseşte pentru tranzacţiile online serviciile mobilpay.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacţiilor online, care oferă confidenţialitate, siguranţă şi simplitate în achiziţia produselor şi serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
    Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput nici un comision. Pentru plăţile cu card bancar, tranzacţia va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor. Platforma NETOPIA PAYMENTS prelucrează datele dvs. personale în calitate de operator independent pentru procesarea plății online. Puteți consulta mai multe detalii despre politica acestora de prelucrare a datelor dvs. personale colectate în vederea procesării plății aici: https://netopia-payments.com/nota-de-informare-gdpr-platitori/. În cazul în care apar probleme legate strict de procesarea plății dvs., veți putea fi contactat în mod direct de către reprezentanții NETOPIA PAYMENTS pentru soluționarea acestora.

LIVRAREA PRODUSELOR

1. Livrarea se realizează la adresa de livrare introdusă de către CLIENT în formularul de comandă.
2. Livrarea se face prin curierat, în termen de 1-3 zile lucrătoare.
3. Livrarea se face în funcţie de localitatea livrării, în funcţie de greutatea şi dimensiune cu Fan Curier.
4. Costul transportului este afişat în partea de Finalizare a comenzii, în secţiunea “Livrare”.
Comanda minimă este de 200 lei (TVA inclus).
5. Pentru comenzile de peste 600 de lei livrarea este gratuită.
6. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 10 de zile calendaristice.
7. În cazul în care Vânzătorul primeşte informaţii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacţiei, a invalidării tranzacţiei de către procesatorul de carduri, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a denunţa unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului.
8. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va veni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul. În cazul în care acesta nu poate fi contactat, comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

ALTE CONDIŢII CONTRACTUALE

Vânzătorul va depune eforturi rezonabile în vederea menţinerii corectitudinii informaţiilor expuse pe site, cu privire la disponibilitatea, preţul şi caracteristicile produselor comercializate.

La încărcarea datelor vă rugăm să acceptaţi că pot apărea erori de factură umană: preţuri, caracteristici ale produselor, poze informative care ar putea fi greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate gresit.
Compania TALLY TRADING SRL îşi alocă dreptul de a CORECTA EROAREA în momentul sesizării ei sau în momentul validării comenzii prin email de confirmare trimis clientului.

Produsele comercializate prin intermediul TALLY TRADING SRL sunt noi, în ambalajul original al producătorului.

TALLY TRADING SRL îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de TALLY TRADING SRL cum ar fi: întârzieri ale furnizorilor, incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii româneşti.

În cazul în care aveti plângeri sau sesizări cu privire la calitatea produselor, serviciilor sau unor comenzi specifice, care pot fi rezolvate în mod direct cu persoana de contact din cadrul firmei noastre, puteţi contacta în mod gratuit o persoană specializată pentru a rezova prin conciliere amiabilă nemulţumirea dumneavoastră.
TALLY TRADING SRL livrează marfa de pe site-ul binis.ro numai pe teritoriul Romaniei.

Manusi protectie de unica folosinta si produse de curatenie. Manusi Practic medicale. Manusi Practic non medicale. Manusi Practic nitril. Manusi Practic latex. Manusi Practic nitril-venil. Manusi Practic vinil. Manusi Practic TPE. Manusi Practic elastomer termoplastic. Manusi Practic HDPE. Manusi Practic polietilena. Manusi Practic plastic. Manusi Practic HoReCa. Manusi Practic restaurante. Manusi Practic curatenie. Manusi Practic menaj. Manusi Practic industriale. Manusi Practic unica folosinta. Manusi Practic centre infrumusetare. Manusi Practic saloane infrumusetare. Manusi Practic cosmetica. Manusi Practic cosmetice. Manusi Practic bucatarie. Manusi Practic HoReCa. Manusi Practic gradinarit. Manusi Practic pudrate. Manusi Practic nepudrate. Manusi Practic protectie. Manusi Practic medicinale. Manusi Practic clinici medicale. Manusi Practic stomatologii. Manusi Practic stomatologie. Manusi Practic laboratoare. Manusi Practic cabinete medicale. Manusi Practic cabinete veterinare. Manusi Practic spitale. Manusi Practic scoli. Manusi Practic hoteluri. Manusi Practic produse chimice.

Manusi protectie de unica folosinta si produse de curatenie. Manusi medicale Practic. Manusi non medicale Practic. Manusi nitril Practic. Manusi latex Practic. Manusi nitril-venil Practic. Manusi vinil Practic. Manusi TPE Practic. Manusi elastomer termoplastic Practic. Manusi HDPE Practic. Manusi polietilena Practic. Manusi plastic Practic. Manusi HoReCa Practic. Manusi restaurante Practic. Manusi curatenie Practic. Manusi menaj Practic. Manusi industriale Practic. Manusi unica folosinta Practic. Manusi centre infrumusetare Practic. Manusi saloane infrumusetare Practic. Manusi cosmetica Practic. Manusi cosmetice Practic. Manusi bucatarie Practic. Manusi HoReCa Practic. Manusi gradinarit Practic. Manusi pudrate Practic. Manusi nepudrate Practic. Manusi protectie Practic. Manusi medicinale Practic. Manusi clinici medicale Practic. Manusi stomatologii Practic. Manusi stomatologie Practic. Manusi laboratoare Practic. Manusi cabinete medicale Practic. Manusi cabinete veterinare Practic. Manusi spitale Practic. Manusi scoli Practic. Manusi hoteluri Practic. Manusi produse chimice Practic.

Manusi protectie de unica folosinta si produse de curatenie. Manusi medicale. Manusi non medicale. Manusi nitril. Manusi latex. Manusi nitril-venil. Manusi vinil. Manusi TPE. Manusi elastomer termoplastic. Manusi HDPE. Manusi polietilena. Manusi plastic. Manusi HoReCa. Manusi restaurante. Manusi curatenie. Manusi menaj. Manusi industriale. Manusi unica folosinta. Manusi centre infrumusetare. Manusi saloane infrumusetare. Manusi cosmetica.

Manusi protectie de unica folosinta si produse de curatenie. Manusi cosmetice. Manusi bucatarie. Manusi HoReCa. Manusi gradinarit. Manusi pudrate. Manusi nepudrate. Manusi protectie. Manusi medicinale. Manusi clinici medicale. Manusi stomatologii. Manusi stomatologie. Manusi laboratoare. Manusi cabinete medicale. Manusi cabinete veterinare. Manusi spitale. Manusi scoli. Manusi hoteluri. Manusi produse chimice.

Manusi protectie de unica folosinta si produse de curatenie. Manusa medicala Practic. Manusa non medicala Practic. Manusa nitril Practic. Manusa latex Practic. Manusa nitril-venil Practic. Manusa vinil Practic. Manusa TPE Practic. Manusa elastomer termoplastic Practic. Manusa HDPE Practic. Manusa polietilena Practic. Manusa plastic Practic. Manusa HoReCa Practic. Manusa restaurante Practic. Manusa curatenie Practic. Manusa menaj Practic. Manusa industriala Practic. Manusa unica folosinta Practic. Manusa centre infrumusetare Practic. Manusa saloane infrumusetare Practic. Manusa cosmetica Practic. Manusa bucatarie Practic. Manusa HoReCa Practic. Manusa gradinarit Practic. Manusa pudrata Practic. Manusa nepudrata Practic. Manusa protectie Practic. Manusa medicinala Practic. Manusa clinici medicale Practic. Manusa stomatologii Practic. Manusa stomatologie Practic. Manusa laboratoare Practic. Manusa cabinete medicale Practic. Manusa cabinete veterinare Practic. Manusa spitale Practic. Manusa scoli Practic. Manusa hoteluri Practic. Manusa produse chimice Practic. Manusa Practic. Manusa Binis.

Manusi protectie de unica folosinta si produse de curatenie. Manusa medicala. Manusa non medicala. Manusa nitril. Manusa latex. Manusa nitril-venil. Manusa vinil. Manusa TPE. Manusa elastomer termoplastic. Manusa HDPE. Manusa polietilena. Manusa plastic. Manusa HoReCa. Manusa restaurante. Manusa curatenie. Manusa menaj. Manusa industriala. Manusa unica folosinta. Manusa centre infrumusetare. Manusa saloane infrumusetare. Manusa cosmetica. Manusa bucatarie. Manusa HoReCa. Manusa gradinarit. Manusa pudrata. Manusa nepudrata. Manusa protectie. Manusa medicinala. Manusa clinici medicale. Manusa stomatologii. Manusa stomatologie. Manusa laboratoare. Manusa cabinete medicale. Manusa cabinete veterinare. Manusa spitale. Manusa scoli. Manusa hoteluri. Manusa produse chimice. Manusa Practic. Manusa Binis.